REPORTERS /OS de GUERRA (català / español)

 

català

Videoclip concebut per l’agència BETC i pujat a la xarxa, el 13·01·2016, per REPORTERS SENSE FRONTERES (RSF) per a conscienciar sobre l’urgent necessitat de donar suport a la professió de reporter gràfic, sense la qual no coneixeríem mai la realitat de la guerra.

D’una banda hi ha les fotos oficials, i d’altra la realitat. Els reporters gràfics arrisquen la vida per informar-nos amb independència, lluny de les imatges que els Estats serveixen empaquetades.

Donem suport a l’ofici de reporter gràfic per tal que es pugui exercir en condicions que garanteixin la visó humana i complexa del món, que faci possible el debat i sense maniqueismes.

RSF impulsa aquesta campanya i moltes altres més en defensa de la llibertat d’informació arreu del món. S’hi pot col·laborar de diferents maneres (Nota: aquest sindicat, per la modèstia de recursos que disposa, ho fa amb la difusió del video).

 

___________________________________

español

Videoclip concebido por la agencia BETC y subido a la red, el 13·01·2016, por REPORTEROS SIN FRONTERAS (RSF) para concienciar sobre la urgente necesidad de apoyar la profesión de reportero gráfico, sin la cual no conoceríamos nunca la realidad de la guerra.

Hay las fotos oficiales y la realidad. Los reporteros gráficos arriesgan la vida para informarnos con independencia, lejos de las imágenes que los Estados sirven empaquetadas.

Apoyemos el oficio de reportero gráfico para que pueda ejercerse en condiciones que garanticen la visión humana y compleja del mundo, sin maniqueísmos, y que haga posible el debate.

REPORTEROS SIN FRONTERAS impulsa esta campaña y muchas otras en defensa de la libertad de información en todo el mundo. Se puede colaborar con RSF de distintos modos (Nota: este sindicato, por la modestia de recursos que dispone, ha de limitarse a la difusión del video)

 

___________________________

 

Sindicat de la Imatge UPIFC
Barcelona, gener / enero de 2016

Què et sembla?

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.