Palau Robert

Expos/Projeccions / 13 junio, 2019

WINNIPEG és el nom del vaixell de 143 m d’eslora fletat per Pablo Neruda l’any 1939 per a salvar prop de 2.500 exiliats republicans.

“el mas bello poema” de Pablo Neruda

Perduda la guerra, l’ex-ambaixador republicà espanyol a Xile, Rodrigo Soriano, es va adreçar el febrer de 1939 al govern d’aquell país per a demanar asil pels refugiats republicans que s’amuntegaven en condicions infrahumanes en els camps de concentració del Sud de França. L’aleshores president xilé Pedro Aguirre Cerda va donar-hi suport i el seu ministre de Relacions Exteriors i Comerç, Abraham Ortega Aguayo, va nomenar Pablo Neruda al capdavant del Consulat Especial per a l’Immigració Espanyola, amb seu a París.

Pablo Neruda havia estat Consol de Xile a Barcelona fins 1937 i es va involucrar totalment en aquest projecte que va descriure com el seu “más bello poema”. Va coordinar organismes solidaris de l’Argentina i de l’Uruguai per finançar-lo, i va superar nombrosos obstacles no només del govern francès, que no estava gaire (per no dir gens) pel tema, sino també per la pressió dels sectors més conservadors sobre el propi govern del Front Popular xilé, fins el punt que només l’amenaça de renuncia del ministre Ortega Aguayo va impedir que el President Aguirre Cerda fes marxa enrere.

Finalment, la persistència d’Ortega Aguayo i de Pablo Neruda va aconseguir que entre juny i juliol de 1939 es reformès a les drassanes d’El Havre el vaixell WINNIPEG (habilitat originàriament per a mercaderies i un màxim de 97 passatgers) per adaptar-lo al transport fins a Xile de més de 2000 persones.

“Era un hermoso barco viejo, con esa dignidad que dan los siete mares a lo largo del tiempo. Lo cierto es que nunca llevó aquel barco más de setenta u ochenta personas a bordo. Lo demás fue cacao, copra, sacos de café y de arroz, minerales. Ahora le estaba destinado un cargamento más importante: la esperanza.” Pablo Neruda. (Para nacer he nacido)

En el folletó  «Chile os acoge», adreçat als republicans exiliats a França en 1939, Neruda hi escriu:

«Españoles:

Tal vez de toda la vasta América fue Chile para vosotros la región mas remota. También lo fue para vuestros antepasados. Muchos peligros y mucha miseria sobrellevaron los conquistadores españoles. Durante trescientos años vivieron en continua batalla contra los indomables araucanos. De aquella dura existencia queda una raza acostumbrada a las dificultades de la vida. Chile dista mucho de ser un paraíso. Nuestra tierra solo entrega su esfuerzo a quien la trabaja duramente.

Republicanos:

Nuestro país os recibe con cordial acogida. Vuestro heroísmo y vuestra tragedia han conmovido a nuestro pueblo. Pero tenéis ante vosotros solo una perspectiva de labor, que puede ser fecunda, para bien de vuestra nueva patria, amparada por su gobierno de base popular.»

El WINNIPEG va salpar el matí del 4 d’agost de 1939 del port fluvial de Trompeloup – Paulliac, prop de Bordeus, va travessar l’Atlàntic passant al Pacífic per Panamà, i va posar proa al Sud fins a Arica, al Nord de Xile, on el 26 d’agost hi va desembarcar un primer grup de refugiats. Després, el vaixell va seguir rumb a Valparaiso, on hi va atracar finalment la tarda-nit del 2 de setembre d’aquell any.

L’endemà 3 de setembre de 1939, després de 30 dies de travessia (l’ùltima part navegant prop de la costa i sense llums per por de ser torpedinats pels submarins nazis), els refugiats republicans van desembarcar en el port de Valparaiso on els esperaven les autoritats civils i militars de la ciutat, dirigents polítics, sindicalistes, estudiants…  una multitud solidària que els va donar la càlida acollida que mai més van oblidar.

Del contingent de refugiats, uns es van quedar a Valparaiso, altres van seguir fins la República Argentina, i el gruix va viatjar en tren a Santiago.

Gairebé tots van refer la seva vida a Amèrica i molt pocs van tornar.

«Las deudas de amor no se terminan de pagar nunca»

Un dels 350 menors consignats com passatgers del WINNIPEG era el nen Josep Balmes Parramón (Catalunya, 1927-Xile, 2016), fill de l’alcalde republicà de Mostesquiu per ERC. De gran va ser un pintor reconegut i fundador del grup Signo, membre del Comité Central del Partit Comunista de Xile, Degà de la Facultat d’Arts de la Universitat de Xile, activament compromès amb el govern d’Unitat Popular de Salvador Allende i després exiliat de nou a França amb la dictadura militar del general Pinochet. Premio Nacional de Artes Plásticas l’any 1999, a la seva mort en 2016 la Presidenta Michelle Bachelet va decretar un dia de de dol nacional. Balmes va proclamar sempre el seu agraïment:

“Nunca jamás, ni siquiera al final de mi vida voy a hacer lo suficiente por agradecer estar en este país y ser ciudadano chileno, gracias justamente a Pablo Neruda. Como alguien dijo alguna vez ‘las deudas de amor no se terminan de pagar nunca’ y esta es una gran deuda que yo tengo con él todavía”.

L’exposició al Palau Robert

L’exposició “Els viatgers del Winnipeg” és un exercici de memòria històrica coincidint amb el 80è aniversari del viatge del vaixell.

La mostra que es pot veure fins l’1 de setembre d’enguany al Palau Robert, a Barcelona, està organitzada per la Direcció General de Difusió de la Generalitat de Catalunya, a partir d’una proposta del Museo de la Memoria y los Derechos Humanos que s’inaugurarà al setembre a Santiago de Xile amb una versió ampliada d’aquesta exposició.

El relat expositiu, comissariat per Àngel Domínguez amb murals creats per Roc Blackblock, s’estructura en tres àmbits que expliquem els fets i la seva repercussió en el desenvolupament de la societat xilena dels anys 40 i posteriors, posant de manifest la generositat de la societat xilena vers el col·lectiu de refugiats i, alhora, la influència positiva que els republicans exiliats van exercir en la societat d’acollida,.

  • L’àmbit SOLIDARITAT contextualitza el moment històric i la figura de Pablo Neruda, amb comentaris seus sobre la situació del viatgers i textos seus sobre el Winnipeg com “Para nacer he nacido”, “Confieso que he vivido”.També s’hi poden veure imatges del Winnipeg, de la sortida del vaixell, del viatge i documents del Govern xilè sobre el tema.

  • L’apartat ÈPICA aplega un mapa gran del viatge, fotografies dels passatgers i de la vida a bord del vaixell, esdeveniments personals, cròniques dels viatgers o informacions de premsa.

  • La mostra acaba a l’àmbit FRUITS, que explica la influència i les aportacions dels viatgers del Winnipeg en la vida xilena. S’hi fa esment de noms com ara Modest Parera, escriptor; Ignàsia Colomé, la guerrillera de Tarragona; Pietat Bollada, la mare del Winnipeg; Roser Bru, pintora; José Balmes, pintor; Salvador Morera, hoteler; Lluís Bru, diputat al Parlament; Oltra, Calabuig, Morlans… fundadors del Centre Català; Montserrat Julio, actriu; Víctor Pey, enginyer; Diana Pey, pianista; Antoni i Jaume Ferrer, editors, i Claudi Tarragó, escultor.

També trobem en aquesta part final de l’exposició una reproducció de l’espai el Café Miraflores, centre de la intel·lectualitat, amb les caricatures en facsímil dels personatges de l’exili que es trobaven en aquest local, fetes per Ontañón (escenògraf de Margarida Xirgu).

A l’exposició també s’hi projecta el documental del director Pablo TrujilloBalmes, el doble exilio de la pintura”, dedicat al pintor Balmes referenciat més amunt.

QUAN : fins l’1 de setembre de 2019
ON :
ADREÇA :  Passeig de Gràcia, 107.  08008 Barcelona
COM ARRIBAR-HI :
  • Metro L3 / L5 (Diagonal)
  • FGC (Provença)
ENTRADA :  lliure
HORARI :
  • de dilluns a dissabte, de 9 a 20 h
  • diumenges i festius, de 9 a 14.30 h
ORGANITZA : Generalitat de Catalunya. Departament de Vicepresidència i d’Economia i Hisenda. Unitat DG de Difusió
HO RECOMANA :

+INFORMACIÓ:

Llistat de 2201 exiliats republicans, arribats a Xile en el vaixell WINNIPEG

Font: Edmundo Moure Rojas a GALICIA DIGITAL https://www.galiciadigital.com/opinion/opinion.12511.php

Abad Rudo, Benet Abadía Berdaji, Juan Abarrategui Sagama, Francisco Abaurre Miniba, Luisa Abella Aluma, Ramón Abraras Eyusquiza, Francisco Abril, Antonia Acevai Suárez, Antonio Acevedo González, Encarnación Aeramunt Rovira, José Aguila García, Angel Aguila Robles, Angel Aguila Robles, Juanita Aguilar Hereda, Antonio Aguilera Vallejos, Salvador Aguirre García, Petra Aguirre Goicoechea, Valentín Aguirre Mary, Elías Aguirre Ojerrola, Marcelo Alamo, Josefa Alamo Esteban, Francisco Alarcon Arias, Rafael Alarcón Castan, Eloísa Alarcón Moreno, Francisco Albarracín Clemente, Francisco Albert Gual, Dolores Albert Gual, Francisco Albert Meliá, Pilar Alberto Torrelló, Elvira Albiol Sánchez, Miguel Alcaide Romero, José Alcaine Sierra, Benito Alcalde Femández, José María Alcalde Femández, Rosario Alcalde García, José Alcántara López, Cecilia Alcaraz García, Andrés Alcina Ramia, Manuel Alcocer Navarro, Miguel Alduco Eyzaguirre, Francisco Alegre Valles, Juan Alemani Bisbai, Ramón Algueró Quintana, Estanislao Alias García, Angel Almendros Jiménez, Joaquín Almirati Artigas, Nati Almirall Domenech, Isidro Alonso, Teófilo Alonso Bollada, Justo Alonso Casarrubio, Igerglia Alonso Cima, Juan Alonso Cima, Luis Alonso Fernández, Generoso Alonso Ivaigaray, Manola Alonso Merino, Eloy Alonso Rodríguez, Francisco Alonso Velasco, Francisco Alonso Urdagaray, Elvira Alonso Urdagaray, Manija Alti Segura, Valentín Alujos Llagostera, José Alujos Llagostera, Pedro Aluri Terrallo, Estanislao Alvarez Alvarez, Angel Alvarez Ammadas, Josefa Alvarez Doguera, Lorenzo Alvarez Fano, Enrique Alvacez Ferde, Manuel Alvarez García, Jesús Alvarez García, Oliva Alvarez López, Manuel Alvarez Monje, Jaime Alvarez Navarro, Cayetano Alvarez Pevida, Josefa Alvarez Puerta, Adolfo Alvarez Quiroz, Ramón Alvarez Rodríguez, José Alvarez Solís, Lucía Alvarez Soto, José Alvarez Suárez, Francisco Alvarez Suárez, Manuel Alzaga Torrealday, Pablo Allegue García, Manuel Amado Gómez, Manuel Amilina Plaza, Raimundo Amorabas Estradas, Juana Amor Oliva, Floreal Amster Rats, Mauricio Amusategui Calaya, Quepa Anasagasti Orbe, Eufemio Andrada Avila, María Andreo Avila, Bartolomeu Andrés Cercos, Aristeo Andrés Gonzáiez, Francisco Andreu Sánchez, Rafael Andnno Fernández, Victoria Angel Soriano, Luisa Angulo Lejana, Juan Anteiriños Sanchos, Jesiis Antepara Garotaonandia, Sótero Antolín Carderillo, Félix Antolín Fernández, Paz Antonio Varela, Sebastián Antor Alins, Ramón Antor Pons, José Antor Pons, María Aparicio Cegarra, Mariano Aparicio Sánchez, Enriqueta Aragón Guisado, Agustín Aragón Inesta, Bernardo Aramendia Aramendia, Máxima Araujo Vázquez, Manuel Aray Lizón, Francisco Arbiol Caso, Román Arcay Novo, Ramón Arcenas Morales, Catalina Ardevol Arbo, Marfa Arjona Jordán, Francisco Argiielles Meléndez, Arsenio Arias Alvarez, Antonio Arias, Carmen Arias Femández, Erundina Arias Gil, Francisco Arias, Ovidio Arias Torres, Antonio Arias Vázquez, Guillermo Arias Vázquez, José Arispe Pérez, Eloy Arizmendi Mitjaviiia, Josefa Arizmendi Mitjavilla, Mano Armario Gandulla, Carmen Armas Montero, Julio Armenjol Gascón, Luis Armero Jaén, Pilar Armero López, Emilio Arnáez García, Charo Arnáez García, Julia Arnáez García, Leonor Arnáez García, Luci Arnau, Margarita Arnot, Juan Arranz López, Elvira Arrazo Soler, Carmen Ambas Dfaz, Isidro Ameta Torrealday, Eugenia Arrimadas Martín, Francisco Arrimadas Martfn, Isidro Anínola Achurra, Miguel Arrizabalaga Oliden, Juan Arroyo Andrino, Antonio Arroyo Femández, Marcos Arroyo Sánchez, Antonio Artigas Almirall, Dolores Artigas Aimirall, Nati Artigas Almirall, Pedro Artigas Xambo, Pedro Asua Lloret, José Asunció Carrillo, Francisco Auladell García, José Auladell García, María Auladell García, Salvador Avella Plá, Joaquín Avella Plá, María Rosa Avial Vázquez, José Ayensa Lorente, Cipriano Azumendi Aturrazán Bachiller, Catalino Bajo Reijo, Santiago Balado Gómez, Jaime Balado Gómez, Manuel Balanguer Castelle, Félix Balboa Mestre, Francisco Baldellón Val, Angela Baldín González, David Balmes Parramón, José María Balmes Pons, Damián Ballanoz de Francisco, María BaUester Soriano, José Ballester Soriano, Miguel Bandera Florido, Anastasia Banque Carreras, Juan Baquedano Achalar, Pablo Baquedano Aramendia, Antonio Baquedano Aramendia, Francisca Baquedano Aramendia, Pablo Baquedano Aramendia, Ramona Barachina Cervera, José Barahona Nájera, Milagros Baramón Pedros, Conche Barbero Barbero, Sabino Barcena SCO, Valeriano de la Barco Ruiz, Juan José Barturen Sasiain, Alejandro Barzano Pujol, Concha Barragán Jiménez, María Barral Arranz, Fernando Barrio Alonso, María Barros Prieto, Juan Barroso Rodríguez, Julio Basauri Achutegui, José Bautista Soler, Antonio Beato Garcfa, Beneraldo Becerro Sánchez, Gregorio Bedfa Alfaro, José Beitfa Chacartegui, Eusebio Belda Sanchiz, Aurelio Belera Gendan, Inocencio Belmento Avilés, Matfas Belmonte Martfnez, Juan Beloso Arechabal, Martfn Beloso Camano, Rogelio Beltrán Calvo, Angel Beltrán Calvo, Felisa Beltrán Calvo, Félix Beltrán Calvo, Francisco Beltrán Calvo, José Beltrán Loztez ,Joaquín Beltrán Ningarance, Luis Beltrán Pérez, Juan Bellange Herbes, Luis Bellange Pastor, Rafael Bellicer Rubio, Elvira Bellido Galiel, Francisco Bellido Lucas, Francisco Belloy Pons, José Benaije Pedrola, Enrique Benaije Pedrola, Julia Benaije Pedrola, Luis Benavarre Escudiez, Ramón Benedicto Saura, Angel Benguria Mujica, Julio Benito Menchaca, Alberto Benito Menchaca, Esteban Benneroch Valdacasteil, Gennana Bemabeu Boguera, Antonio Bemal Santos, Juliana Bemárdez, Ramón Bemui Alvarez, Mano Berruezo Femández, Carmen Berruezo Femández, Julia Berruezo Femández, Marfa Berruezo Femández, Pepita Berruezo Morales, José Bertrán Cadena, José Bieneinto Alberga, José Bieneinto Noya, José Bieneinto Noya, Manola Bieneinto Noya, Margarita Bieneinto Noya, María Bilbao Expósito, Plácido Bilbao Martfnez, José Biosca Martfnez, Baldomero Blanco Arce, Paula Blanco Al famaro, José Blanco Carmona, José Blanes Ibáf’iez, Francisco Blanquert Colomer, José Blases Valle, Carmen Blaya Martínez, Francisco Bochaca Alsina, Marcelina Boada Conejano, Leonor Bofill Tauler, José Bofill Tauler, Juan Bollada Incera, Piedad Bomberín Eurquin, Enrique Boreda Andreu, J. María Borreda Bellicer, Amparo Borreda Bellicer, Antonia Borreda Bellicer, Elvira Borreda Bellicer, Francisco Borreda Bellicer, José Borreda Bellicer, Roberto Borreda Bleda, Francisco Borregón García, María Borro, Josefa Bosquets Nieto, Josefina Botella Branch, Pura Botija, Julia Bozal Pinzolas, Catalina Bravo, Antonio Bres Catalá, inés Bres Catalá, Joaquín Brieba Cuenca, Hermenegildo Brito Valverde, Manuel Brous Jazdie, Luis Brous Rodríguez, Antonio Bru, Luis Bru Llop, Montserrat Bru Llop, Roser Brullas Miró, María Buendía, Antonio Juan Buil Broto, Antonio Burgo Navarro, Manuel Busto Mujica, Santos Busto Mujica, Serapio But Catalá, Joaquín Caballero Curiel, Juan Caballero Olivas, Alejandro Caballero Polo, Juan Caballero Prieto, Fernando Cabaflas Cabaflas, Marcelino Cabas Canión, Antonio Cabello Benítez, Angel Cabello Benítez, Antonio Cabello Benítez, Carlos Cabello Benito, Julio Cabello Benito, Luis Cabello Blanco, Carmen Cabello Mesa, Angel Cabezón Freire, Aurelio Cabo Alfero, Cristóbal Cabrera Lalanda, Victoria Cabrera Núflez, Cayetano Cadero Labesse, Domingo Cadilla Iglesias, Ramona Calabruig Alonso, Andrés Calabruig Miralles, Hilario Calatayux Teixidor, Vicente Calavera Serranculi, Enrique Calavera Trepat, Francisco Calbere Odena, Antonio Calderrel Rosell, Angel Calera, Domingo Calvar Tarracelas, Manuel Calve Gómez, Justo Calvet Anat, José Calvet Franz, José Calvo Galera, Andrés Calvo Gómez, Jesús Calvo Gómez, José Cgvo Gómez, Justo Calvo Gómez, María Calvo Gómez, Pilar Calvo Nouson, Antonio Calvo Nouson, Francisco Calvo Nouson, Felixa Calvo Nouson, Félix Calvo Nouson, José Calvo Nouson, Pabla Calvo Suárez, Julián Calvo Valera, Manuel Cama Gubert, Abdón Cámara Lavi, Luis Camarena Llopis, José Camblo Escobio, Carlos Caminos Videla, Vicente Camio Pérez, Santiago Camir Castro, Angel Campa, Enrique Campo Rey, Luis Campo Ruiz, Pedro Campo, Salvador Campo Sabater, Enrique Camprobín Zarraquín, Tomás Camps Riera, Pilar Canadas Rendo, Federico Canales, Esteban Cancho Vázquez, Gumercinda Cancio González, Eduardo Candos Galindo, Fermín Canencia Arias, José Luis Canencia Martín, José Canencia Parisello, Angel Canencia Parisello, Encarna Canga Graña, Delfina Cano Caballero, Alejandro Cano Cueto, Cano Iglesias, Agustín Cánovas Puche, Antonio Cánovas Sánchez, Josefina Canto Tomo, Rafael Cantos Morales, José Canuto López, Francisco Caodel Francés, Faustino Caparrós Flores, José Capella Garcés, Baltazar Capeila Parre, Eleuterio Carbelleira Gena, José Carboneras Rubio, Felisa Carcavilla, Eduardo Cárceles García, José Cárceles García, Vicente Carcia Cañosa, Antonio Cardona Tur, Jaime Cardos Vivas, Pilar Cardús Litán, José Carinean Pérez, Fermina Carné Gimeno, Presenta Carrasco Gómez, José Carrascosa Villalora, Antonio Carreño Torea, Salomón Carretero Illán, Adolfina Carretero Illán, Amelia Carretero Illán, Anita Carretero Illán, Manuela Carretero Martínez, Juan Carrillo Puiglio, Alfonso Carrillo Puiglio, Gerardo Carrillo Puiglio, Jaime Carrillo Puiglio, Sebastián Casado, Lorenzo Casado Malcipica, Marcelino Casajust Bosquets, José Casajust Rodríguez, Pascual Casal Anorga, Gregorio Casals Arietes, Antonio Casanas Pimentel, Isabel Casanova Leva, Florián Casanovas Hugas, Agustinas Casanovas Obregón, Alvaro Casanovas Obregón, Blanca Casanovas Obregón, César Casanovas Obregbn, Juan Jose Casanovas Obregón, Nester Casarota, Isabel Casarota, M. Teresa Casas Giró, Magín Casas Quintal, Eugenio Casasús Alcubierre, Ramón Casero Valle, Jesús Castan Sáez, Elofsa Castaneda, Roberta Castaneda Pardo, Jesús Castaño Prieto, Antonio Catalán Baldellón, Jaime Catalán Baldellón, M. Luisa Catalán Soler, Jaime Catasús Molinari, Manuel Caudel Francés, Faustina Cazo Capella, Atlante Ceballos Ruiz, Alejandro Cebrián Pérez, Julio Cedrenoy Cussat, Palmira Cedrenoy Secall, Mariano Cepedo Mayoral, Pascual Cerbán Florido, Rafael Cerbán Infante, Dolores Cerda Llabres, Miguel Cerda Soto, Antonio Cemadas Leslan, Manuel Cerrajería San Vicente, Francisco Cervantes Caparros, María Ciarreta, Andrés Juan Cicera Claret, Francisca Cifúentes Fernández, Olvido Cimiano Gutiérrez, Gregorio Castedo Hernández de Padiiía, Leopoldo Cinón Martínez, Carlos Castell Belles, Eugenio Castella Rigan, Alejo Castellanos Martínez, Alejandro Castellví Iban, Guillermo Castellvf Rebuil, Dolores Castellví Salvado, José Castillón Lacamba, Máximo Castro Ales, Antonio Castro Ales, Francisco Castro Amigo, José Castro Castro, Francisco Castro Fuente, Francisco Castro Hero, Amancio Ciriano Isnay, Fidel Ciruelos Barbero, Benito Clavero1 Reixach, Leopoldo Clavo Suárez, Julián Claudio Castellá, José Climent Marcena, Bautista Climent Pastor, Ricardo Clot Bonalda, N. Clot Bonalda, Salvador Clot Bonalda, Teresa Clot Ollín, José Codina Lynch, Antonio Colloba Azán, Teresa Colmenar Torralba, Gabriel Colomé, Ignacia Coma Andreu, José Comas Moreno, Pilar Company Martín, José Conget Sánchez, Epifano Conget Sánchez, Eugenio Conget Sánchez, Germán Conget, Iluminada Conget Sánchez, Mariano Conget Sánchez, Tomás Contans Tis, Lorenzo Contarini Palacios, Luis Corbato González, Carmen Corbato González, Mercedes Corbato Gracia, Marcelino Corbatón Lozanp, Pilar Corbinos Fontaque, Isidro Corbinos Torneer, María Corcuera, Eduardo Fernando Corcuera Suso, Irene Corcuera Suso, María Corcuera Suso, Segundo Corcuera Suso, Sofía Corominas Vigneaux, Ernesto Corral Martínez, Maximiliano Corripio Arenas, Andrés Corripio Arenas, Fernando Corripio Izquierdo, M. Luisa Corripio Izquierdo, M. Sol. Corripio Pérez, Fernando Cortés Montañés, José Cortizo Ochoa, Humberto Cosolla Cargas, Segundo Costa Caballe, Joaquín Costa Pareja, Amparo Costa Pareja, Antonio Costa Pareja, Francisco Costa Rojas, José Costoya Nato, María Cousillas, Aurea Coztanas Paz, Eliseo Cremer Arce, Vicente Criado Gabeiras, Vicente Criado Lucena, Vicente Cristina Trabeset, Francisco Cruchaga Irurralde, Mercedes Crujeira Marino, José Cruz Blázquez, Alberto Cruz Gascón, Dionisio Cruz Pérez, Diego Cruz Ruiz, Francisco Cruzado Bozal, Fernando Cruzado Cáceres, Francisco Cuadra Cruchaga, Aquiles Cuadra Cruchaga, Cándido Chapinal, Remedios Díaz Cabrera, Demófilo Díaz Cabrera, Enrique Dfaz Casares, Eugenio Dfaz Cimadeirlla, Esteban Dfaz Díaz, Jesús Díaz Fernández, Felicidad Díaz Fernández, Rosario Díaz Franco, Elías Díaz García, Ana Díaz García, Dolores Díaz García, Isabel Díaz García, José Dfaz Gómez, Juan Díaz Grande, Manuel Díaz López, José Díaz Upez, Pascual Dfaz Mardnez, Marcelino Dfaz Muñoz, José Dfaz Mufloz, Miguel Dfaz Paredes, Isidoro Díaz Pérez, Pedro Díaz Rodrfguez, Francisco Dfaz Rodríguez, Manuel Dfaz Teresa, Francisco Diego Aranda, José Diestre Aparicio, Miguel Diez González, Aurora Diez González, Ovilio Diez Monzó, Adrián . Diez Moreno, Manuel Diez Pérez, Dámaso Diez Sainz, Josefa Diez Sainz, María Dintén Cosio, Alfredo Doaylo Méndez, Manuel Docal Breijo, Manuel Doce Sixto, Antonio Domenech Hons, Esperanza Domenech Nabot, Francisco Domfnguez Balbfn, Fermfn Domínguez Cano, Manuel Domingo Beriafn, Francisco Domingo Pique, Arturo Domingo Sanz, Constantina Domingo Subirats, Emesto Domínguez Balbfn, Fermfn Domínguez González, Antonio Domfnguez González, Benito Domfnguez González, Juana Domínguez Lorenzo, Antonia Domfnguez Llera, Manuel Domfnguez Llera, Pacifico Domínguez Verdes, Manuel Dorado Martúi, Francisco Durán Bach, Carlos Echabum Icarán, Pedro Echave Umzola, José Echavarría, Laureano Edo Guillamón, Joaquín Efrafn Cartes, José Ehhe, Magdalena Eiras Vicente, José Elduayen Apestegui, Guillermo Elduayen Querol, Guillermo Elduayen Querol, Pepito …. Elezgaray Gazagarza, Juan Elezgaray Muñagorri, Carlos Elezgaray Muñagorri, Jorge Elezgaray Muñagorri, José Luis Embid Garcfa, Vicente Embid Garcfa, Maximiliano Esaracaga Villanueva, María Escalante Martfnez, Emesto Escobar Corcuera, Vicente Escobar Hemández, Sara Escolano Domingo, Rafael Escurza Iribarren, Marfa Espada Carceller, Cándido Español Nadal, Josefa Espejo Paimadero, José Espeldegui Femández, Alfonso Espinaco del Amo, Filomeno Espinedo Viejo, Emilia Espino Carrasco, Zacarfas Espinosa Onve, Asunción Espinoso Andreu, Rafael Manuel Espinoza Morales, Felipe Espósito Colado, Manuel Espósito Garrido, Mariano Esquina Femández, Simón Estarli Sola, Joaquín Esteban Aranda, Antonio Esteban Borruel, Teresa Esteban Borruel, Manuel Esteban García, Florencio Esteban García, Luis Esteban Marín, Manuel Esteban Sánchez, Marcelino Esteve Aguiló, José Esteve Mora, Amor Esteve Mora, María Ezpeimitia Bareaneche, Brígida Fabre Domenech, Montserrat Falcón Menéndez, Julia Farga Cuesta, Rafael Farga Cuesta, Victorino Farga Font, Victorino Feal Gallego, José Femández, Cristina Femández, Laureliano Femández Alvarez, Agustina Femández Alvarez, Georgina Femández Alvarez, Jorge Femández Alvarez, Leandro Femández Alvarez, Manuel Femández Antolín, Joaquín Femández Arcos, Bartolomé Femández Cabrera, Felipe Femández Casanovas, Manuel Femández Casanovas, Nuria Femández Casanovas, Segundo Femández Ciana, Miguel Femández Cidalgo, Eliseo Femández Coliazo, Manuel Femández Criado, Fermín Femández Datre, José Femández del Alamo, Andrés Femández Día, Etelvino Femández Domíguez, María Femández Egocheaga, Eladio Femández Femández, Jesús Femández Femández, Juan Femández Femández, Manuel Femández Fidalgo, Eliseo Femández Garcfa, Adela Femández García, Dolores Femández García, Joaquín Femández Gimenez, Rafael Femández Gómez, Emilio Femández González, Femando Femández González, María Femández Guardiola, Augusto Femández Guardiola, Isabel Femández Gutiérrez, Bárbara Femández Hemández, Manuel Femández López, Rafael Femández López, Rosendo Femández Martínez, Amparo Femández Mateos, Jacinto Femández Moreno, Mercedes Femández Parejo, Petra ’ Femández Patiño, Antonio Femández Paul, Manuel Femández Paul, Salvador Femández Pérez, Federico Femández Pinzón, José Femández Ramírez, Berta Femández Ramírez, Eladio Femández Ramírez, Lola Femández Rodríguez, Ernesto Femández Rodríguez, Esmeralda Femández Rodríguez, Francisco Femández Rodríguez, Salvador Femández Rodríguez, Servando Femández Salcedo, Victoriano Femández Sastre, Augusto Femández Subiza, Joaquín Femández V., Francisco Femández Valderrama, Luisa Femández Vivas, Generoso Femández Zamora, Manuel Ferrer Fom, Antonio Ferrer Gándara, Miguel Ferrer Rodríguez, José María Ferrera Fernández, Manuel Ferrero González, Modesto Fidalgo Martínez, Manuel Figuerosa Escondrillas, Manuel Figuerosa Unda, María Luisa Filgueira Banquieri, Manuel Fino Reyes, Claudio Firmas Gil, David Flores, César Flores del Río, Enrique Flores Egea, José Flores Rulls, Enrique Flores Urnzaga, Jesús Fojo Márquez, Elena Fonseca Ferrera, Manuel Font Campana, Victoria Fontas Mallorquí, José Forgas Camps, Agustín Forgas Souveire, Antonio Fraguas Lois, José Fraile Burgo, Leandro Fraile Burgo, Pedro Fraile Rubio, Pablo Francés del Pino, Olegaria Franco Ciprés, Serafín Fraus Quetner, Melitta Freiras Latzmra, Carmen Freixas Massip, Fructidor Freyeiras Datzica, Hermenegildo Frías Romero, Cristóbal Fuente Montejo, Angeles Fuentes Tocomal, Cirilo Fuertes Vega, José Funés Cámara, Agustín Gabancho Azcaray, Miguel Gabela Rodríguez, Josefa Gadea de la Cruz, Leandra Gainche Villasante, Juan Gaitán Cánovas, Antonio Galán, Francisco Galdós Femández, Elisa Galdós Femández, Felisa Galdós Lasagabaster, Emilio Gaílard Bringue, Natividad Gallardo Acevedo, Blas Gallardo Valeo, José Gallarte Armijo, José Gallastegui Femández, Antonio Gallastegui, Valde Gallasteri Ramírez, Volnei Gallego Bermúdez, Francisco Gallego Cortés, José Galve Peñuera, Andrés Gamir Castro, Angel Gancedo Ibeas, José María Gancedo Ramos, Julia Garay Aramburu, Luciano Garay Aransarri, Luis Garay Mazuchi, Eloísa Garay Mazuchi, María Teresa Garay Vakoninsgo, Carmen Garay Vakoninsgo, Ignacio Garay Vakoninsgo, Joaquín Garay Vakoninsgo, José María García, Antonio García, Baltazar García-Adamez, María García Albir, Daniel García Albir, José Garcfa Aldana Deaulet, Josefa García Alonso, Trinidad García Amor, Enrique García Arranzo, Ana García Arranzo, Teresa García Arrizabalaga, Agustín Garcfa Bazán, Juana García Ballo, Cándido García Buendía, Juan García Cabedo, Carmen García Cano, Pedro García Casteleira, Jaime Garcfa Castello, Francisco García Cruz, Francisco García Chamorro, Rosario García Chesa, José García Díaz, Enrique García Díaz, Tomás García Domínguez, José García Elena, Eleuteno García Escorcia, Antonio García Fernández, Ema García Fernández, Evangelina García Francés, Gregorio Garcfa Gadea, Agustín García Gadea, Julia García Galana, Nieves García García, Cándida García García,. Daniel Garcfa García, Hilario García García, José García González, Isabel0 García González, Pedro David García Herrero, Teófilo García Iborra, Consuelo García Jiménez, José García Linares, José García López, Enriqueta García López, Florentina García López, María García Luna, Julio García Moreno, Julián García Navarrete, Gonzalo García Ojeda, Francisca García Ortiz, Ana García Osorio, Antonio García Palomares, Angeles Garcfa Palomo, Gregorio García Peiiicer, Pedro García Pomes, Concha García Ramón, Romero García Redrado, Juan García Redrado, Mariano García Rodríguez, Emilio García Rodríguez, Manuel García Sáez, Jesús García Santamaría, Conche García Sanz, Andrés García Sanz, Carmen García Sanz, Celestina García Sanz, Cristina Garcfa Sanz, Jacinto García Seoane, Pastor García Suárez, María García Vázquez, Francisco García Vigneaux, Enrique García Vigneaux, Luis Gardes Camps, José Gardus Litrán, Francisco Gardus Litrán, José Garrido Ajenjo, Andrés Garrido Garrido, Celestino Garrido Garrido, Jesús Garrido Garrido, Ramón Garrido Blanco, Miguel Garrido Carrillo, Bemardino Garrido Carrillo, Jesús Garrido Montes, Dolores Garriga Gizal, Ricardo Garrot, Raimundo Garrote Domingo, Emilio Garrote Domingo, Julio Gasca Armillas, Pascua1 Gasuil Amigo, José Gay Mazota, Luis Gausach Antonio, Pedro Gelay Pérez, Emeterio Gené Gili, Juan Génova Pérez, Julio Gentille, Romeo Gil Arroyo, Julián Gil Corredera, Aureliano Gil Ramos, Gabriela Gilabert Mellado, Antonio Gili Susin, Antonio Giménez, Ginés Giménez, Juan Giménez Ona, Carmen Gimeno Marcos, Julián Gimeno Tora, Leonor Gimeno Tora, Remedios Gimeno Tora, Vicente Gine Cluet, Femando Ginés Serrano, José Girardo Campos, Josefa Giro García, Carlos Godoy Malvárez, Manuel Goienechea Pena, Jesús Gómez Baguera, Trinidad Gómez Bnns, Concha Gómez Carles, Angel Gómez Casado, Rafael Gómez Castro, Dolores Gómez de Cuenca, Trigo Gómez Candioso, Manuel Gómez Crespo, Joaquín Gómez de la Serna, José Gómez del Rey, Daniel Gómez Domingo, Crescencio Gómez Femández, Valentina Gómez Galindo, Emestina Gómez García, Serafín Gómez González, Manuel Gómez López, Fidel Gómez López, Justo Gómez Martín, Aureliano Gómez Navarra, Soledad Gómez Rodríguez, Alfonso Gómez Rodríguez, Lisardo Gómez Roldán, José Gómez Ruiz, Engracia Gómez Saiz, Ramón Gómez Salinas, Emilio Gómez Santander, Abel Gómez Lecades, Manuel Gómez Sobrino, Valeriano Gómez Toledo, Serafín Gómez Vieites, José Gómez Zapata, Lorenzo González, Antonio González, Ester González Anguin González Arias, Marcelino González Bajo, Manuel González Belmonte, Benjamín González Bueno, Jaime González Bueno, José González Cabello, Federico González Campos, Manuel González Canencia, Sebastián González Contiguerre, Rafael González del Valle, Generosa González Feijó, José González Freire, Ramón González García, Tomás González Gutiérrez, Angel González Gutiérrez, Carmen González Lavalle, Celestino González Lavilla, César González Mam’n, Domingo González Martín, Sebastián González Martínez, Modesto González Menéndez, Gervasio González Pérez, Antonio González Pérez, Emilio González Regueira, Francisca González Sánchez, Carmen González Sánchez, Luis o Luisa Gonzáiez Santolalla, Basilio Gomndo Celigueta, Baltasar Gorrindo Lada, Baltasar Gort Gilbert, Teresa Goyenechea Aznar, Cecilio Gracia Alias, Angeles Gracia Alias, Emilia Gracia Alias, Francisca Gracia Alias, Teresa Gracia Chese, José Gracia García, Cándido Gracia Tellen, Jorge Granda Alonso, José Grana Pousin, Manuel Gras Paris, Federico Gregori, Raúl Grimau Renal, Eloy Grimau Renal, Dolores Grisolía López, Francisco Grisolía Corbatón, Francisco Guasch Olivé, Salvador Guasch Olivé, Juan Guardiola Giménez, María Guisado Asensio, Isabel Guisado Martínez, Aurora Guisado Martínez, Eliseo Guisado Martínez, Raúl Guteras Cabrinety, Carlota Gutiérrez Blanco, José Gutiérrez Díaz, Aurea Gutiérrez Solana, Luis Gutiérrez Villar, Julián Hamáez Esot, Félix Heredia Ruiz, Juan Hermoso Aguayo, Juan Hemández Asencio, Francisco Hernández Ferraz, Milagros Hernández Gil, Joaquín Hernández Madrid, Clemente Hemández Martín, Mateo Hernández Rodríguez, Francisca Herrau Ruiz, Valentfn Herrera, Constantino Herrero Ruiz, Francisco Herrero Vargas, José Hidalgo Iglesias, Amalia Hidalgo Muñoz, José Hornero Lozano, Juan Horno del Castillo, Aurelio Hoyas Abaurre, Juan Hugas Ferrero, Rosa Hurtado Vaquero, Francisco Ibaceto Cadelo, Lorenzo Ibáñez Azcoaga, Fermín Ibáñez del Río, Juan Ibáñez Echevarrfa, Serapio Ibáñez Herrera, Germán Ibáñez Lefuente, Elena Ibáñez Uribe, Isidoro Ibariguren Ceyazábal, Iñaki Ibarlosa García, Eusebio Iglesia Rey, Pedro Iglesia Rupérez, Mercedes Iglesias, Manuel Iglesias Calera Villalba, Julio Iglesias Igastine, Victorino Iglesias Núñez, Manuel Illán Alvaro, Adolfina Inchausti Iraola, Juan Infante Marchena, Isabel Infesta Lobato, Tomás Iniesta Martinez, Pascua1 Inzera Salas, Florencio Irabem Nicolás, Toribio Iraola Torrezuri, Juana Irusta Igartua, Juan Isert Felvi, José Iturbe Guederiaca, Amador Izabeta, Angel Izquierdo Guadarrama, Luisa Izquierdo Suárez, Mariano Jara Podre, Juana Jara Ramírez, Angel Jaurequizer Elezpuru, José Jiménez Aranda, Benito Jiménez Fernández, Teresa Jiménez Ginés, Basilio Jiménez Lucas, José Jiménez Miralles, José Jiménez Sáez, Angel Jiménez Serrano, Manuel Jiménez Syeni, Ana Jimeno Aragón, Modesto Jimeno Edo, Miguel Jimeno Marcos, Julián Joldi Valenda, Luis Jordá Miret, José Juan García, Isabel Juan Perelló, Magín Juan Poveda, Manuel Juan Prohens, José María Juárez Suárez, Alfredo Jubani Roselle, Leonor Julio Malaret, Celestino Jurado Gómez, Eugenia Jurado Gómez, Evaristo Jurado Olmo, Francisco Justa Torres, Juan Juste Ferrer, Aurora Juste Ferrer, Marina Juvero Garcha, Aquilino Laborda Arilla, Eugenio Ladra Cazas, José Lafido Valentfn Lafuente, Encarnación Lagar Martínez, Rogelio Lagar Zanca, Ceofanes Lagar Zanca, Guillermo Lage Bobadilla, Pilar Laglera Gailego, Nunila Lajusticia Alonso, Fidel Lajusticia San José, María Lanas Domero, Blas Landa Bengoa, Felipe Lanza Cotillas, Gregorio Lánzara Santiago, José Lapido Lavera, Valendn Lapuente Redrado, Manuel Lapuente Redrado, Víctor Lara Gozar, José Lascos, Miguel Lasiíla Pueyo, Manuel Larzábal San Sebastián, Mariano Lazara Sesma, Luis Lázaro Rueda, María Lázaro Tidez, Agustín Leal Quintero, Manuel Ledo Alvarado, Pedro Leiro Rivas, Matías Lescosaiz Dastelio, Roberto Liendo Ibargueren, José Linares Martínez, Antonio Longas Fuerte, Jacinto López Alonso, Abelardo Mpez Amenabas, Begoña López Amenabas, Edume López Amenabas, Julio López Antolín, Lola López Avechuco, José Mpez Bustamante, Ramón Mpez Caldeire, Josefina Mpez Canaba, Miguel López Cantos, Antonio Mpez Davilla, Gloria López de la Osa García, Eduardo Mpez Expósito, Castro López García, Jesús Mpez Garrido, César Mpez Hernández, Emiliano Mpez Hurtado, Manuel López Iriarte, Saturnino Mpez Jiménez, Ciriaco Mpez Lafuente, Palmira Mpez Lopico, Antonio Mpez Lujera, Manuel Mpez Manzanasa Segura, Alfonso López Martínez, Celso López Martínez, Encarnación Mpez Martínez, Luis López Mardnez, Manuel López Merino, Julián Mpez Miguel, Angel Mpez Miguel, Paz López Miguel, Romualda Mpez Olmedilía, Pedro López Pascual, Delfín López Ramírez, Enrique López Ramfrez, Rafael Mpez Reyes, Juan Mpez Romero, Mary Mpez Sais, Isaías Mpez Sancho, Vicente Mpez San Miguel, Carolina Mpez Sarmiento, Jesús Mpez Serrano, Zacarías López Silva, Fernando López Silva, Francisco Mpez Silva, María Mpez Valero, José Mpez Verme, Fermina Mpez Vidarte, Enrique Mpez Vidarte, Eulalia Lorca Cánovas, José Lorca Pardo, Eloísa Lorca Pardo, José Antonio Lorenzo Arreiro, Amro Lorenzo Casado Lorenzo Hernández, Bemardino Lorenzo Martínez, Andrés Loriente Rude, Anastasio Lorono Arteaga, Román Loscos, Miguel Lozano Gómez, Raimundo Lozano Villaverde, José Lozoya Campa, Fernando Luaces Iturribaria, Vidal Luege García, Francisco Luege García, Vicente Luege Miranda, Irene Luis Sevilla, Secundino Luisa Recio, Benito Luno Avilar, Antonio Lladó García, José Lladó Martínez, Enrique Lladó Martínez, Consuelo Llagaría Jiménez, José Llagostera Albert, Juan Llanes Barbado, Alejandro Llanos Sierra, Agustín Lleda Díaz, Ramón Llers Barrena, Ludovina Llop, Rosa Llop Rivas, Josefa Llop Sales, Antonio Llopis De Camama, María Llorent Ferrán, Amadeo Llorente Sánchez, Juan Llosería Cabello, Rafael Llurva Llort, José Llurva Llort, Salvador Macías de Mier, Antonio Macías de Mier, Carmen Macías de Mier, Gloria Macías González, Antonio Macfas Gonzáiez, María Machuca Trigo, Roberto Madera Alonso, Cándido Madrid Antón, Francisco Magadán Pérez, Jesús Maiza Lecunza, Ana María Malba Mpez, Dolores Maltrana Gatán, Rafael Maltrana Torres, Antonio Mana Rodríguez, Justo Mana Torres, Angel Manco Gonget, Aureliano danchado Ovejero, Antonio Mangado Legordum, Juan Mange, Félix Manso Sastre, Julián Manterola, Agustín Marcos Soriano, Miguel Margallo Santis, Carmen Marimón Auquera, Marsal Marín Romero, Ramón Marot Frau, Jaime Maroto Ordóflez, Antonio Márquez Gómez, Juan Márquez Macías, Carmen Márquez Macías, Encarna Márquez Mora, Francisco Marrase Prats, Eugenio Martes Ven, Francisco Martí Fernández, Orio Martín Altabarriba, Jaime Martín Antón, Juan Martín Banus, Plácido Mardn Bernal, Isabel Martín Canon, Concha Martín Coma, Federico Martín Cueto, Dolores Martín Cueto, Elio Martín Cueto, Jeránimo Martín Cueto, Vicenta Martín Fernández, Isidoro Martín Gómez, Juan Martín Gómez, Pedro Martín Herrero, Manuel Martín Llurva, José Martín López, Casimiro Martín Maestro, Angel Martfn Peláez, Julio Martín Ramos, Jerónimo Martín Rojas, Alejandro Martín Suárez, Eloísa Mardn Zapatero, Manuel Martínez Barona, Nicasio Martínez Batcarcas, Miguel Martínez Benito, Francisco Martínez Cachero, Alfredo Martínez Cajo, Antonio Martínez Calahorra, Cirilo e Martínez Campillo, Antonio Martínez Cruzado, Venencio Martínez Expósito, Pedro Martínez García, Emilia Martínez García, Fidel Martínez García, Francisco Martínez García, Juan Martínez García, Ponciano Mam’nez García, Sandalio Martínez Gles, Valentín Martínez González, María Martínez González, Tomás Martínez Gris, Paquita Mardnez Ibáñez, Manuel Martínez Lanza, Antonio Martínez Madroga, Carlos Martínez Maiza, Luisa Martínez Martínez; Claudio Martínez Mergosa, Aurelio Martínez Olea, Rafael Martínez Pamo, Rufina Martínez Pérez, Jaime Martínez Rodríguez, Amalio Martínez Rodríguez, Modesto Martínez Ruiz, Nicolás Martínez Toreanso, Francisco Martínez Vicente, Alicia Maruri Orve-Echaverría, José R. Mas Aznar, Joaquín Mas Pineda, Beltrano Massip Margallo, Evaristo Massip Segria, Alberto Massip Segria, Hortensia Massip Segria, Laura Mateo Alvarez, Artemio Mateo Alvarez, Guiiiermo Mateo Alvarez, Jesús Mateo Alvarez, Julio Mateo Alvarez, Leonor Mateo Benavent, José Mateo Mateu, Antonio Mateo Medina, Diácono Mateo Ruiz; Alejandro Mauqui Mozzi, Pedro Angel Mauranet Cubedo, Vicente Maza Canizares, León Mazanet Cubedo, Vicente Mazuchi Belaúnde, Julia Medina Castaños, Antonio Mejido Gutiérrez, Antonio Meléndez Cárdenas, Santiago Mena Larios, Pedro Menchaca de Benito, Antonia Menchaca, Francisco Menchaca, Juana Mencia Roy, Cosme Mencia Roy, Francisco Méndez Alonso, Jesús Méndez Femández, Jesús Méndez Femández, Luis Méndez García, Enrique Méndez Hemández, Jesús Méndez López, Juan José Méndez Rodríguez, Emilio Méndez Sánchez, Femando Mendia Gracia, Flora Mendia Larriñaga, Angel Mendoza Barrio, Araceli Mendoza Bamo, Gonzalo Mendoza Barrio, Gregorio Mendoza Santa Mart, Gregorio Menéndez Arias, Emilio Menéndez Flores, Pilar Menéndez González Menéndez Martínez, Marcelino Menéndez Sanz, Eduardo Menéndez Soto, Pedro MenCndez Veiga, Jesús Merced Durán, Joaquín Merin Viñales, Juan Merli Pañisca, Juan Merli Rudan, María Merlli’ Rudan, Rosa María Mesa Piñeiro, Arcadio Mesa Rodríguez, Manuel Meza Torres, Angel Miar Granda, Manuel Mias Ciais, Juana Mias Codina, Enrique Mier Pardo, María de Miera Arenal, Agustín Miguel Martínez, Modesto Miguel Muñoz, Irineo Millain Sánchez, Horacio Miilán Jiménez, Antonio Millán Millán, Segundo Miilán Romero, Francisco Millans Manzanares, José Millares Pérez, Joaquín Mingarro López, Luis Mingorance Pérez, Nicolás Mínguez Aguilar, Francisco Miquel Solera, Juan , Miquel Vidal, José M\iquet Pulido, Escolástico Mir Colomer, José Miranda Ureta, Laureano Mirando Fraga, Benito Mitjavilla Arizmendi, Margarita Moeno Montero, Valentina Mogino Juan, Francisco Mola Serrano, Martín Molina Castellanos, Angel Molina Femández, Diego Molina Martfnez, Aniceto Molina Molina, Antonio Molina Ruiz, Francisco Molina Sánchez, Clemente Molina Simón, Diego Molina Simón, Francisco Molina Simón, José Molina Simón, Luisa Molinero Cano, Juan Molinero Mendieta Y., Santiago Molins Trasierra, José Molla Hinojosa, Rosendo Mollada Fuero, Piedad Mollenhaure Arriagada, Ernesto Moneo Sanz, Emiliano Montalbán Agudo, Timoteo Montalbán Catalán, Enrique Montané Catalán, Enrique Montaner Sala, Manuel Monte Rovier, José Montejo Garcfa, Manuel Montero Abaurre, Obdulia Montero Cisneros, Esteban Montero Cisneros, Leandro Montero Contreras, Juan Montes Eles, Agustín Montes Veci, Francisco Montesinas Sánchez, Dolores Monza, Micaela Monzalvet Méndez, Antonio Mora Botella, Francisca Mora Hinojosa, José Moral Reig, Leonardo Moral Reig, Mercedes Moral Reig, Rosa Moral Reig, Teresa Moral San Clemente, Leonardo Morales Benítez, José Morales Chofré, José Morales Malba, José Morales Malba, Juan Morales Martfn, Máximo Morales Pastor, Hermenegildo Morales Pefla, José Morales Pino, Justo Morales Sánchez, Josefina Morales Vasallo, Manuel Morales, Teresa Moraño Carisimo, Pablo Morcillo Garcfa, Felipa Morcillo Morcillo, Valeriano Morcillo Morcillo, Victoriano Morell Mateu, Rafael Moreno Albuquerque, Pedro Moreno Alvarez, Antonio Moreno Garcfa, Gabriel Moreno Gómez, Juan Moreno González, Aurelio Moreno González, José Manuel Moreno Martfnez, Antonio Moreno Miranda, Francisco Moreno Oyero, Angel Moreno Villanueva, Antonio Morera Hernández, Julia Morera Mas, Salvador Moro Gregorio, Cándida Moro Sanz, Raimundo Morvenda Bris, Gaspar Mostajo Sanz, Fidel Mostajo Sanz, Modesta Moya Tornero, Diego Mugabera Irube, Manuel Muguruza Ezpeirrutia, Carmen Muguruza Ezpeirrutia, Juana Muguruza Zubillaga, Ramón Munarriz Belza, Félix Muflagorri Anida, Jesusa Mufliz González, José Mufloz de la Cruz, Roma Mufloz Galacha, Patricio Muñoz Sánchez, Enrique Muñoz Sola, Ana Mufloz Sola, Bárbara Mufloz Sola, Enrique Mufloz Torres, Isidoro Murilio Tife, José María Munllo Zolorzano, Ruperto Navajas Razo, Antonio Navarco Ros, Miguel Navarrete García, Bonifacio Navarro Armbul, Vicente Navarro Carboneras, Frater Navarro Carboneras, Olivena Navarro Carboneras, Olivia Navarro García, Ismael Navarro Perona, Ezequiel Navarro Rubio, Olegano Navas Ríos, Julia Navazque Fernández, Felipe Naverra Alvarez, Honorina Nebredo Carretero, Elises Nebredo Quintanar, Antonio Nebredo Quintanar, Félix Nebredo Quintanar, Miguel Nebredo Quintanar, Rosa Nela Delgado, Florentino Nicolau del Roire, Ricardo Nieto Manchego, Rosario Nieto Pintau, Emilio Nogrera del Fresno, Bartolomé Nogueira Marquete, Manuel Nogués Martfn, Francisco Nogués Sanz, Azucena Nogués Sanz, Floreal Nogués Sanz, Helios Nogués, Francisco María Noriega San Juan, Gustavo Norte Arguito, Juan Novella Bailester, Marina Novo Porto, José Noya Rodríguez, Filomena Noya Sierra, Miguel Nuflez Cantera, Máximo Obregón, Dolores Ocins Ariflo, Jesús Ojeda Domínguez, Modesto Ojeda Gandul, Gonzalo Oltra Alonso, Ovidio Ona Martfnez, Soledad Onega Ruiz, Romualdo Ordolio Fernández, Marco Ordóflez Orozco, Sebastián Ordóflez Sepúlveda, Ana Ordóflez Sepúlveda, Francisca Ordóñez Sepúlveda, Francisco Ordóñez Sepúlveda, Josefa Ordóñez Sepúlveda, Teresa Orejas Orejas, Félix Orozco Serrano, Pedro Orrade Lujambia, Estanislao Ortega, Antonio Ortigosas Ganán, Evaristo Ortiz Calvo, Helvecio Ortiz Calvo, Progreso Ortiz Conde, Saturnino Ortiz Gallego, Manuel Ortiz Pardo, Bibiano Ortiz Pinedo, Valentín Ortiz Subian, José Ortuño Martfnez, Antonio Ortuondo Ayarza, Pedro Ortuondo Fernández, Ana María Ortuondo Femández, Pedro Orus Gracia, Daniel Orve Arteaga, Andrés Osorio López, Indalicio Oste Galán, Isabel Oteirino Santos, Jesús Otero Cascabaelos, Manuel Otero Cascabelos, Grobi Otero Costas, Manuel Otero Gómez, Antonio Otero Gómez, Manuel Otero López, Luis Otero Ruiz, Eduardo Otero Tantin, Alejandro Ovejero Bayano, Jaime Oyonarte Gómez, Concha Oyonarte Gómez, Margarita Oyonarte Leapis, Miguel Pacheco Iglesias, Manuel Padilia Hemández, José Padrós Rueca, Luis Pajes Pereliada, Esteban Palacios Mazarico, José Palau Llobera, Catalina Palau, Manuel Palmeiro Chao, Francisco Palomas Aguilar, Juan Palomo Quinta, Antonio Parcha Escursa, Fermín Parcha Escursa, Fernando Parcha Escursa, Marisol Parcha Pérez, Felipe Pardo Cavia, José Ramón Pardo Pedraza, Antonio Pareja Martín, Amparo Parida Casas, Modesto Parra Callar, Josefa Parra Chávez, Rafael Parras Lara, Manuel Pascua1 Lobo, Benito Pastor Ciruelos, Antonio Pastor Ferrari, Teresa Pastor Ribera, Margarita Patau Datchira, José Patau Segu, Dolores Patiño Pardo, Aecio Patiño Segovia, Francisco Pedrero Martfn, Mariano Pedret Perpiña, Fortunata Pedrocha Huertas, Salvador Peña Avila, Emiliano Peña Bemoles, Francisca Peña Rojo, Ataúifo Pendás Laria, Ramón Peón Gonzáiez, Alfonso Peral Femández, Jesús Perea García, Pedro Pereiro Corres, Ramón Pérez Alba, Manuel Pérez Alvarez, José Pérez Bejarano, Dimas Pérez Bemare, Julio Pérez Beznobe, Julio Pérez Blanco, Daniel Pérez Calvino, Antonio Pérez Calvino, José Antonio Pérez Campillo, José Pérez Cuadro, Luis Pérez Dfaz, Emilio Pérez Femández, Josefa Pérez Garaña, Consuelo Pérez García, Juan Pérez Granas, Cipriano Pérez López, Evaristo Pérez Mardn, Rosa Pérez Martínez, Antonio Pérez Martínez, Valeriano Pérez Martos, Francisco Pérez Michelana, Plácido Pérez Pérez, Lorenzo Pérez Renzón, Iluminada Pérez Sánchez, Silvia Pérez Torres, Rosario Pey Casado, Diana Pey Casado, Víctor Piera Fibla, Javier Pineda García, María Pino Ferrerón Venancio Pinos Ocafía, Gabriel Pinto de la Sota, Ignacio Piqueras de Prats, Jesús Pita Armada, Francisco Pita Armada, José Pita Armada, Vicente Pizarro Sevillano, Félix Plá Verdi, María Planas Falceto, Jorge Play Roca, Eduardo Plaza Sánchez, Félix Plaza Torrado, Emilio Polo Lara, Angel Pomés Manresa, Pilar Ponce Ponce, Juan Ponce Santo, Tomás Rafael Pons Batlie, María Pons Carrera, Antonio Porrua Diez, Manuel Porse Soto, José Portas Peón, Aquilino Portela Villar, Antonio Portillo Tejado, Vicente Porto Fernández, Serafín Portolés Trens, Angel Pou Vitilloca, Emilio Pozada López, Eduardo Prada Velásquez, José Pradas Munt, Angel Prado Mosquera, Jesús Preciado León, José María Presa Justa, Emestina Presser Solo, Reinaldo Prieto Bemie, Ramón Prieto Tejedor, Francisco Primo Hervas, Bonardo Prohens Rigo, María Puche Sánchez, Ana Puig Cloi, Ramón Puig Cocher, Carmen Puig Harbones, Manuel Puiglio, Amorosa Adelina Pujol Ardebol, Angel Pujol Ardebol, Rafaela Pujol Ardebol, Victoria Pujol Expert, Rafael Pujol Martí, Salvador Pujol Mora, Eliseo Pujol Porqueras, Ramona Pujo1 Rodríguez, Helio Pujol Rosell, Helenio Pujol Rosell, Marius Querol Antolín, Amada Quintana Diez, María Quintana Fasceda, Luis Quintanar Pérez, Luisa Quintanilla Angulo, Manuel Quintanilla Diez, Enrique Quintanilla Diez, José Luis Quintanilla Diez, Manuel . Quintanilla Isasi, José Quiroz Cerfo, Mariano Rafael Alemany, Antonio Ramírez Mejías, Consuelo Ramírez Rodríguez, Laura Ramírez Sosa, Juan Ramón Maruri, José Ramón Torrens, Antonio Ramos Alvarez, Francisco Ramos Gancado, Francisco Ramos González, Galo Ramos López, José Ramos Marcos, Manuel Ramos Martínez, José Luis 138 Ramos Martínez, Salvador Ramos Martínez, Victoria Ramos Menéndez, Honorato Ramos Menéndez, María Ramos Ramos, Aquilino Ramos Santamaría, Dionisio Ramos Serrano, Fraicisco Ramos Vega, Francisco Real López, Julián Rebull Castellví, Liberto Rebull Castellví, Palmiru Rebull Salbado, Fructuoso Redondo Donadeu, Lola Redondo Zamayo, José Regenjo Rano, Manuel Reig Freixenet, Joaquina Reina Torrejón, Pascual Remeteria Lastra, Lorenza Requeiro Pazos, Gumersindo Requena Ramírez, José Reguera Gómez, Manuel Reguera Soto, Francisco Reguera Soto, Josefa Reguera Soto, Manuel Rey Nevalos, Basilis Reyes Gómez, Juan Reyes Mas, Sonia Reyes Nuevalos, Andrés Ribera Ruiz, Angel Ribot Salvador, Carmen Rico López, Carlos Rico López, Fernando Rico López, Gerardo Rico Martínez, Constantino Riera Camp, Román Riera Fregeras, Hermenegildo Riera Fregeras, Palmira Riera Grimalt, Rafael Riesco Taladri, Celia Rigote López, Angel Rincón Barenas, Manuel Río García, Manuel Ríos Lara, Gloria Ríos Marcos, Diego José Rivas Sambo, Aurelio Rivas Torrado, Antonio Rivas Villaverde, José Rivera Delgado, Domiciano Robert Morgut, Pepita Robles Jiménez, Eduardo Robles Pérez, María Roca Cardona, José Rochasolla, José Roche Auladeii, Benito Roche Auladell, José B. Rodó Termens, Alberto Rodó Termens, José Rodngo Ciiüentes, Alfredo Rodríguez Alvarez, Rufina Rodríguez Ballesteros, Telésforo Rodríguez Benítez, Antonio Rodríguez Bernal, Manuel Rodríguez Blanco, Antonio Rodríguez Blanco, Baldomero Rodríguez Blanco, Evangelina Rodríguez Brahamonde, Raimundo Rodríguez Capillo, Carmen Rodríguez Capillo, Encarna Rodríguez Castillo, Manuel Rodríguez de la Fuente, Antonia Rodríguez de la Fuente, Francisco Rodríguez del Alamo, Mariano Rodríguez Díaz, Manuel Rodríguez Díaz, Mercedes Rodríguez García, Luis Rodríguez González, Angel Rodríguez González, José Rodríguez Hemra, Leopoldo Rodríguez Iglesias, Alfonso Rodríguez Iglesias, Casiano Rodríguez Iglesias, Rosa Rodríguez Lastra, Ramón Rodríguez Lechuga, Ramón Rodríguez Lima, Juan Rodríguez López, Concha Rodríguez López, Jesús Rodríguez López, Miguel Rodríguez Loro,Joaquín Rodríguez Martínez, Emilio Rodríguez Martínez, José Rodríguez Morales, Ariel Rodríguez Morales, Elio Rodríguez Morales, Francisco Rodríguez Moro, Carlos Rodríguez Moro, Carmiña Rodríguez Moro, Raimundo Rodríguez Moro, Ramón Rodríguez Muñiz, Ramona Rodríguez Peinado, Angel Rodríguez Pérez, Concha Rodríguez Pinar, Consuelo Rodríguez Porces, Pedro Rodriguez Pulido, Juan Rodríguez Remetria, José Rodríguez Rodríguez, Urbano Rodríguez Santa Coloma, Eleuteno Rodríguez Santa Coloma, Octavio Rodríguez Sigles, Dolores Rodríguez Sigles, Julia Rodríguez Vásquez, Francisco Rodríguez Verdes, Manuel Rodríguez Victorero, Sevenano Roig Casanova, Enrique Roig Olivé, Juan Rojas Messeres, Octavio Rojo Pazos, Ramón Rojo Ubelma, Inés Roldán Barranco, Manuel Roldán León, Fidel Roldán, Ramón Rollano Santos, Claudio Román Blanco, Alfonso Romero Vega, Amalia Roncero Barajas, Urbano Roncero Barracas, Justo Rondón Arenas, Gloria Rondón Arenas, Guadalupe Rondón Arenas, Iluminada Ropero Sánchez, Antonio Roquels Vinals, Enrique Roquels Vinals, Ricardo Ros Rodríguez, José Rosal Iglesias, Manuel Rosas Vilanova, Gertrudis Rosas Vilanova, Silveria Rosas Vilaseca, Juan Rosell del Río, Clemente Rosell Vidal, Trinidad Roses Alcalá, Carmen Roset Alarí, Salomé Roset Reynal, Alejo Rosías Margarit, Lola Rosillo López, Pedro Rossero Sánchez, Antonio 140 ‘ Rota Martfn, Pilar Rovira Segu, Bienvenida Roviras Campius, Bautista Roy Bargallo, Trinidad Roza Goya, Alfonso Ruano Gonzáiez, Félix Rubio Contador, Juan Rubio Díaz, Estanislao Rubio Martínez, Julián Rubio Prieto, Manuel Rubio Sánchez, José Antonio Rudán Minana, María Rueda Cepa, Eloy Rueda Pablos, Toribio Ruiz Andaluz, Juan Carlos Ruiz Cepeda, Ely Ruiz Cuadrado, José Ruiz de Cordejuela Cardo, Raúl Ruiz de Cordejuela, Liborio Ruiz Gatell, Juan Ruiz González, Ramón Ruiz López, Arsenio Ruiz López, Cibel Ruiz López, José Luis Ruiz López, Libertad Ruiz López, Ramón Ruiz Mardeo, Paquita Ruiz Meso, Pilar Ruiz Noguera, Francisco Ruiz Pérez, Dolores Ruiz Pomar, José Ruiz Rebollo, Ramón Ruiz Ruiz, Pablo Ruiz Valdés, Enrique Saa Conde, Manuel Saavedra Jiménez, José Saavedra Rodríguez, Alfonso Sáenz Pérez, Elías Sáez Cuesta, Antonia Sagasti Bilbao, Angel Sagasti Bilbao, Ignacia Sagasti Bilbao, Manuela Sagasti Bilbao, Pedro Sagasti Elorriaga, Pedro Saiz Osete, Enrique Sala García, Ramón Salas Beraza, Gregono Salas Sanz, Carmen Salaverría, Luis Sales Cargo, Manuela Salinas Orradre, Javier Salmerón García, Catalina Salvador Sánchez, Angel Samalea Femández, Soledad San Fernando, Antonio San José Bienzobas, Dolores San José San José, Agustín San Juan Expósito, Jerónimo Sánchez Alonso, Manuel Sánchez Aizcorre, Ricardo Sánchez Bueno, Fernando Sánchez Díaz, Antonio Sánchez Donoro, Mamerto Sánchez Durán, Miguel Sánchez Femández, Emilio Sánchez García, José Sánchez Gimeno, Tonbio Sánchez González, Angel Sánchez González, Manano Sánchez Gorria, Leonor Sánchez Juárez, Felia Sánchez López, Angel Sánchez Mateu, José Sánchez Pascual, Carmen Sánchez Pascual, José Sánchez Pérez, Antonio Sánchez Pérez, Femando Sánchez Pérez, José Sánchez Pérez, Sofía Sánchez Rodríguez, Melchor Sánchez Sánchez, Juan Sánchez Sánchez, Luis Sánchez Yuste, Domingo Sánchiz Gómez, José Sánchiz Vilaplana, José Sancho del Hoyo, Manuel Sancho Domfnguez, Pardas Sancho Durán, Nicasio Sancho Suárez, Margarita Sanjuanes Blanco, Bruno Sanjurjo Borregón, Arturo Sanjurjo Borregón, Sol Sanjurjo Castro, Arturo Saniei González, Francisco Sanpedro Martfnez, Cipriano Santamaría González, Ever Santamaría Navarro, Ramón Santamarina González, Josefa Santana Gara, Joaquín Santander, Raque1 Sante Cruzado, Domingo Santiago Caso, Santos Santiago Gómez, Gurmercindo Santiago Penilla, Fidel Santiago Sintes, Benito Santiánez Casos, Santos Santians Z., Máximo Santoladía Radad, Manuel 141 Santolaya, Basilio Santos Buenado, Manuel Santos Costa, Fernando Santos Montero, Gregoria Sanz Espinosa, José Sanz López, Julio Sanz, Adoración Sanz, Martín Sanz Tesedo, Emeterio Sarbón Torres, Tomás Saraspe López, Francisco Sarfal Escordo, Carmen Sarmentero, Consuelo Sarmiento de la Barrera, Caro Manuel Sarmiento de la Barrera, Caro Rafael Saura Burgos, Lorenzo Sebastiá Chornet, Francisco Sebastiá Simón, Sedaca Halio, León Sedeca Angel, Roberto Segovia Romero, Lucrecia Segria Llevadoz, Ramona Segú Vergue, Jacinta Segura Sánchez, Luis Seijo Femández, Luis Sepúlveda Guerrero, Josefa Serantes Cerdida, Serafín Serantes Consillas, Aurelio Sereno Moreno, Francisco Serra Crespo, Mariano Serralta Soriano, Sebastián Serrano Fernández, Antonio Serrano Fernández, Francisco Serrano Martín, Antonio Serrano Martínez, Ramón Serrano Sadon, Nicasio Sesnero Torres, Isabel Sigles García, Julia Silveira Cerezo, Vicente Sillet Femández, Bruno Sima1 Hemaeza, Julio Simo Camarena, José Simo Camarena, Sara Simo Ferrer, María Simón Capeli, Isabel Simón de Vela, Dora Simón de Vela, Matilde Socias Ultrera, Manuel Solá Barrieta Femández, Manuel Solá Carmona, Antonio Solá Cebrain, Pedro Solá Femández, Carmen Solá Mango, Juan Solá Sales, Puente Solana Afíanos, Agustín Solana Diez, Marcelino Solana Fondo, Emiliano Solana Rodríguez, Enrique Solano Palacios, Fernando Soler Cuadrad, Antonio Soler Nieto, Diego Solorzano Soriano, Francisca Solsona Mar, Joaquín Somoza Femández, Basilio Soriano Pdeu, José Soriano Quesada, Encarnación Soto Cabría, Antonio Soto Herrera, Rosário Soto Ordóñez, Manuel Soto Sánchez, Manuel Sotos Gonzáíez, Máximo Souza Contesao, Mercedes Suárez Cuervo, Josefa Suárez Gómez, Julián Suárez Iglesias, Joaquín Suárez Jover, Paula Suárez López, Elvira Suárez Martinez, Pedro Julián Suárez Menéndez, Laureano Suárez, Celestino Suez Villaseñor, José Susin Luis, Julia Susini Lorenzo, Juan Sustaeta Menéndez, Ramona Tamayo Ibáñez, Genaro Tamayo Mendía, J. M. Tamborero Angles, Francisco Tamborero Angles, Jaime Tamborero Angles, José María Tamyo Mendía, Ester Tapia Meneses, Feliciano Tarres, Margarita Tamo Matallana, Francisco Teigerio García, Teodoro Teixidor, Antonio José Tetas Muntaner, Montserrat Tetas Muntaner, Nuria Tetas Muntaner, Rosa Tetas Salas, Manuel Tife Echeverría, Bemarda Timón Baena, Alejandro Tinoco Herrera, Francisco Tinoco Pérez, Manuel Tobeña Fontana, Francisco Tobio Romani, Manuel Toja Hernández, Marciano Tomás Meca, Juan Tomás Villena, José Tomé Pérez, Tomás Tornero Pastor, Manuel Tor Persa, Narciso Tora Bellido, María Torbellino Torres, J. Antonio Torelló Rivas, Isabel Tomer Bisbal, Rosa Toro Gonzáiez, Javier Toro Roca, Pedro Torra de Ventura, Luisa Torralve León, Miguel Torre Carme, Francisco Torre Gorostuza, Aurelio Torre López, Argentina Torre López, Azucena Torreiro Portela, Eduardo Torreiro Portela, José Torres Balopero, José Torres Calderón, Camila Torres Marín, Vicente Torres Nieto, Francisca Torres Nieto, Pedro Torres Querol, Jaime Torres Requena, José Torres Sánchez, Ildefonso Tort Torres, Marcelino Tres Font, Juan Tres Font, María Treviño Díaz, Aurelio Trigo García, Conrado Trives Cartagena, José Trujillo García, José Tms Garcfa, Ramón Tudela Sancho, Enrique U11 Colomer, Salvador Unda Caarteta, María Luisa Urbano Cabello, Francisco Urbiroz Paezarena, Rafael Urbizu Gangoiti, Ramón Urbón Domínguez, Teodoro Urdegaray Argüelles, Gloria Uriarte Cestona, Jaime Uribe Goigana, José María Uribe Salgoiracán, Fernando Usonaga Basulto, Gabriel Val Orán, Juana Valcárcel López, Manuel Valcárcel Mateo, Manuel Valdés González, Luis Valdés Martínez, Luis Valdivielso Jiménez, Enrique Valdivielso Suárez, Luisa Valdivielso Suárez, Rafael Valencia Biscarola, Rosa Valentín Ponce, José Valero, Andrés Vallas Rovira, Esteban Vallejo Gallego, Manuel V allejo Jiménez ,Francisco Vallejo Jiménez, Manuel Valles Edo, Eliseo Valles Lostal, Gregorio Valls Mary, Jaime Valls Taure, Guillermo Valmaceda Luna, Daniel Vals Dalfo, Jaime Vals Dalfo, José María Vals Solá, Francisco Valuena Angel, Angel Valverde Garcfa, Antonio Vaqueseijas, Manuel Vare Blanco. Jesús Vareia San Martín, Luis Varela Bello, Amador Varela Caballo, Antonio Varela Pérez, Enrique Vargas Poves, Esteban Vargas Viriegas, Angel Vásquez Miralles, Vicente Vásquez Navin, Félix Vásquez Rodríguez, Sevenno Vásquez Sarachaga, José Vásquez Vásquez, José Vega Gallego, Manuel Vega García, Juan José Vega García, Santiago Vega Jordán, Guadalupe Vega Muñiz, José Vega Rodríguez, Africa Vega Rodríguez, Darío Vega Rodríguez, Flor Vega Rodríguez, Rocío Vega Sánchez, José María Vega Santome, Manuel Veganzones Rodríguez, Pedro Veija Castro, Manuel Veija Gómez, Manuel Vela Delgado, Florentino Velado Paz, Manuel Velasco Blanco, Gloria Vélez Soriano, Juan Venerda Riesco, Celia Venreras Carreras, Antonia Ventura Hemández, Luis Ventura Recto, Juan Ventura Torra, Ignacio Ventura Torra, Paquita Ventura Torra, Pedro Ventura Torra, Ramón Vera Santaella, Antonio Vera Santaella, Francisco Veracierto Urcola, María Verdaguer Palleja, María Vergara Vengas, Cinlo Vergher Colam, Daniel Vía Fernández, Ignacio Vicente Hernández, Millán Vicente Ruiz, Juan Vicente Sánchez, Vicente Victoria Pastor, Manano Victoria Soriano, Katiuska Vidal Amorós, Antonio Vidal Bueno, Juan Vidal Casnas, Concepción Vidal Casnas, Manuel Vidal Casnas, Mercedes Vidal Figueroa, Romualdo Vidal Pouplan, Asunción Vidal Rebore, Manuel Vidal, Francisco Viela López, Pascual Vila Suzeda, Enrique Vila Suzeda, Joaquín Vila, Elías Vilavella Jubani, Leocadia Villabur Lequel, Rafael Villado Galdós, Manuel Villado Paz, Manuel Villados Galdós, Manuel Villalonga Moral, Alvaro Villalta Mulet, Isidro Villalta Pujol, Luxemburgo Villanueva Sécades, Bemardino Villar Félix, Francisco Villar Pérez, Francisco Villar Zarco, Manuel Villarreal Díaz, José Villarroya Miquel, Esteban Villarroya Puig, Antonia Villarroya Puig, Esteban Villarroya Torres, Juan Villaval Erdu, Francisco Vilooria Montecarreño, José Vinada Mercurio, Gracia Vinagre Fuente, José Viñas Suárez, Alejandro Vinave Fomés, María Vique Ballades, Luis Vivar Millán, Miguela Vives Ribe, Pedro Weiner, Jorge William, Ernesto Yebra Fernández, Sonia Yebra Lobato, Emilio Yoldi Valencia, Luis Yubero García, Aquilino Yuste de la Torre, Francisco Zabaleta Expósito, Esteban Zabaleta San Nicolás, Antonio Zanca Femández, Angela Zapata López, Juan Zapico González, Silvino Zarraga Pérez, Ramón Zanábal Sebastián, Mariano Zubiría Pascual, Manuel Zugaste Barzano, Carlos Zugaste Barzano, Crimilda Zugaste Barzano, Matilde Zugaste Garallalde, Alfredo.

L’A Redacció / 13·06·2019

Etiquetas: , , , , , , ,

Uso de cookies

Aquest web utilitza cookies per a millorar l'experiència d'usuari. Aqui pot veure la nostra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies