Mirades 2017

Exposició de Dolors Gibert (UPIFC), de l’1 al 24·04·2017, al Castell Palau de La Bisbal, a La Bisbal d’Empordà.

  • en el marc del V Festival de Fotografia MIRADES de Torroella de Montgrí
PRESENTACIÓ

“MISCEL·LÀNIA” és una exposició retrospectiva de fotografies de Dolors Gibert (UPIFC) on es recull una pinzellada del treball que ha realitzat al llarg de la seva vida professional, sobretot dels últims 15 anys. A cada fotografia s’ha afegit un fragment, una frase, d’un poema del poeta valencià Rafael Casanova, que ha acceptat col·laborar en aquesta mostra i que també exposa algun poema complert.

D’aquesta manera, Gibert i Casanova, ens ofereixen una Miscel·lània fotogràfica i poètica on han unit les seves dues disciplines artístiques (poesia i fotografia) per tal d’oferir una proposta literària i gràfica alhora, sense que cap de les dues renunciï al seu propi llenguatge expressiu, però que s’harmonitzen i complementen en una coherent unitat expressiva.

  • Totes les fotografies estan a la venda, seriades, numerades i signades.

_____________________________

 

L’autora DOLORS GIBERT (UPIFC), fotògrafa empordanesa (Figueres), té una llarga i reconeguda trajectòria professional que l’ha portat a col·laborar per diverses agències i editorials i exposar en diferents galeries i esdeveniments.

L’any 2001 va obtenir un premi Lux atorgat per l’AFPE (Asociación de Fotógrafos Profesionales de España), entre d’altres distincions i reconeixements.

Els seus treballs s’han publicat en diverses revistes i llibres i ha realitzat més d’una trentena d’exposicions dins i fora de Catalunya. “La dansa de la mort”, “Aigua”, “Dones·, “Tots sants”, “Empordà”, “Templers”, “Miscel·lània”, “Natura i Territori”, “Lentitud”, “Del carrer a l’escenari”… són algunes d’aquestes exposicions.

Tot i haver experimentat en diverses modalitats, des de fa uns anys ha emfatitzat en els seus treballs de fotoperiodisme.

  •  Dolors Gibert és membre del Sindicat de la Imatge UPIFC des del 21·06·2004, amb carnet de premsa núm. 0406501

____________________________

 

L’autor RAFAEL CASANOVA i ESTRUCH (València 1966), és llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat Literària de València. Treballa com a professor de Llengua i Literatura Catalana en l’IES Serra Perenxisa, de Torrent.

L’any 2002 va publicar “El llarg estret”. L’any 2003 va guanyar el Premi de Poesia Gata de Gorgos amb “Espai fugaç”. L’any 2006 va guanyar el Premi de Poesia Jaume Bru i Vidal de Ciutat de Sagunt, amb el poemari “Xarxes de sol”. L’any 2008 va rebre el premi Senyoriu d’Ausiàs March, de Beniarjó, amb “La solitud poblada”. El 1999 va obtindre el Premi de Poesia Miquel Martí i Pol, de Roda de Ter, amb “Baranes a la nit”. I recentment, ara l’any 2016, ha guanyat el primer premi de Poesia de Torrent (València).

QUAN:de l’1 al 24 d’abril de 2017
ON:Castell Palau de La Bisbal
ADREÇA:Plaça del Castell s/n. 17100 La Bisbal d’Empordà
ENTRADA:lliure
HORARI:
  • dijous de 17 a 20h
  • divendres i dissabte de 10 a 13h i de 17 a 20h
  • diumenges de 10 a 14 h
INAUGURACIÓ:exposició en el marc del V Festival de Fotografia MIRADES de Torroella de Montgrí
ORGANITZA:Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí
+INFORMACIÓ:

Dolors Gibert (UPIFC)

Carles B. Gorbs (UPIFC)