Limitada

català

 

 

 

 

 

 

 

Benvolguda afiliació i adherits/des al Sindicat de la Imatge UPIFC,

Com sabeu, CANON és referent mundial en l’àmbit professional, amb productes i solucions des que es captura, es comparteix i s’edita la imatge fins que s’imprimeix o projecta. D’altra part, CANON recomana adquirir els seus productes a través de la xarxa de distribuïdors oficials, en els que a més de la seguretat de ser productes originals disposen de la corresponent garantia i proporcionen prestacions afegides, com són eines de finançament, manteniment, servei tècnic, etc.

Així doncs ens complau anunciar-vos que el Sindicat i CANON hem encetat una col·laboració més estreta que ens permet donar un suport eficaç pel que fa a les nostres eines de treball, bé siguin de fotografia, video, impressió o projecció.

El primer pas d’aquesta nova etapa és una oferta exclusiva per l’afiliació i adherits/des al Sindicat, vàlida fins el 30 de juliol d’enguany, en els distribuïdors oficials de CANON a Barcelona: FOTO-K i CASANOVAfoto.

L’oferta consisteix:

D’una part, en l’aplicació de preus especials presentant l’acreditació del Sindicat, preus que s’afegeixen a les promocions genèriques com són els reemborsaments en les òptiques i els regals en alguns cossos de càmera (clica AQUÍ)

D’altra, dos solucions financeres d’especial rellevància pels professionals del sector:

  • Leasing a 24+1 quotes mensuals
  • Renting a 48 quotes mensuals

A més de:

  • preus especials en contractes de manteniment
  • Canon Professional Service (suport, assessorament, informació de nous productes, actualitzacions, events, etc.). Consulteu les condicions a: www.canon.es/pro/canon-professional-services

Podeu veure  alguns exemples d’aquesta OFERTA EXCLUSIVA (clica) AQUÍ

Atès que l’oferta inclou diferents variables, us aconsellem demanar a FOTO-K i a CASANOVAfoto la informació i l’assessorament sobre el producte, així com les solucions de finançament o de manteniment pel vostre cas concret.

En la confiança que us serà d’utilitat.

Barcelona, 9 de juliol de 2018

___________________________________________________________________________________

español

Estimada afiliación y adheridos/as al Sindicat de la Imatge UPIFC,

Como sabéis, CANON es referente mundial en el ámbito profesional, con productos y soluciones desde que se captura, comparte y edita la imagen, hasta que se imprime o proyecta. De otra parte, CANON recomienda la adquisición de sus productos a través de la red de distribuidores oficiales, en los que además de la seguridad de que los productos son originales, disponen de su correspondiente garantía y proporcionan prestaciones añadidas, cómo son herramientas financieras, mantenimiento, servicio técnico, etc.

Es por ello que nos complace anunciar que el Sindicat y CANON hemos iniciado una colaboración más estrecha que nos permite un apoyo eficaz respecto a nuestras herramientas de trabajo, bien sean de fotografía, video, impresión o proyección.

El primer paso de esta nueva etapa es una oferta exclusiva para la afiliación y adheridos/as al Sindicat, válida hasta el 30 de julio de 2018 en los distribuïdores oficiales de CANON en Barcelona:  FOTO-K y CASANOVAfoto

La oferta consiste:

De una parte, en la aplicación de precios especiales con la acreditación del Sindicat, que se suman a las promociones genéricas como son los reembolsos en las lentes y los regalos en algunos cuerpos de cámara (clica AQUÍ)

De otra, dos soluciones financieras de especial relevancia para los profesionales del sector:

  • Leasing a 24+1 cuotas mensuales
  • Renting a 48 cuotas mensuales

Además de:

  • precios especiales en contratos de mantenimiento
  • Canon Professional Service (soporte, asesoramiento, información sobre nuevos productos, actualizaciones, eventos etc.) Consultar condiciones en: canon.es/pro/canon-professional-services

Podeis ver algunos ejemplos de esta OFERTA EXCLUSIVA (clica) AQUÍ.

Dado que la oferta incluye distintas variables, aconsejamos pedir a FOTO-K y a CASANOVAfoto la  información y asesoramiento sobre el producto, así como las soluciones de financiación o de mantenimiento para vuestro caso concreto.

En la confianza que os sea de utilidad.

Barcelona, 9 de julio de 2018