el Sindicat hi col·labora

Exposició de Miquel Abat Cano, de l’1 al 29·09·2017, al Claustre de L’Hospital de Torroella de Montgrí (L’Empordà / Girona)

  • Inauguració:   divendres 01·09·2017, a les 19 h.
PRESENTACIÓ

Deconstruir una imatge amb la mirada del passat  i, a partir dels seus elements i l’essència que la conformaven, construir-ne una de nova amb la mirada del present.

Fer present el passat, conjuntant mirades que ens transporten en el temps, intuïm el seu esdevenir.

Fer actual l’Art, sent aquesta la clau de tota creació. L’Art és vigent i el seu passat és essencial en els nostres temps.

Fem mortals a les deesses, deconstruint la mitologia!

Convertim a les models en filles engendrades per mares !

Sense ser més que mortals, són protagonistes del passat  i del seu futur.

Del present: el retrat de la dona contemporània que podreu observar en aquesta exposició, fruit de la meva mirada personal.

Veiem el pas del temps i observem com actua.

Miquel Abat

 

L’autor Miquel Abat Cano (Barcelona, 1958) és Enginyer T. Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya. Va estudiar  Fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics” de Catalunya (IEFC) i posteriorment a l’ Escola de Fotografia i Imatge IDEP de Barcelona, on realitza el Curs General de Fotografia i el Postgrau de “Fotografia d’Autor” amb Manel Úbeda.

Ha fet tallers amb Josep Bou (Passanant Foto) i amb Garcia Alix, Vallhonrat i Fontcuberta (La Magistral), i ha exposat a l’IEFC, Institut d’Estudis Ilerdencs, FineArt d’Igualada, Can Basté (Barcelona), Museu de cal Gerrer Fundació Cabanas (St. Cugat del Vallès), IEV (Valls), Espai Garum (Lliça de Munt), Claustre de l’Hospital (Torroella de Montgrí), Galeria Collage (Lleida) i Barcelona Visions (Barcelona).

Amb el projecte “Gynaikes” va guanyar en 2014 el Premi Qgat-foto i va ser finalista del Premi Fòrum Can Basté. En 2011 va ser finalista del projecte “Brangulí va ser aquí i tu? (CCCB).

QUAN:de l’1 al 29 de setembre de 2017
ON: Claustre de l’Hospital
ADREÇA: c/ Hospital, 2. 17257 Torroella de Montgrí (L’Empordà / Girona)
ENTRADA: lliure
HORARI: tots els dies de 10 a 19,30 h.
ORGANITZA: Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí
COL·LABOREN:
  • Sindicat de la Imatge UPIFC
  • Hospital-Asil de Pobres i Malalts
  • Consell Comarcal del Baix Empordà
  • Diputació de Girona
amb el SUPORT de: Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí