el Sindicat col·labora

Exposició de Raül Culé fins el 27·05·2017 al Claustre de l’Hospital de Torroella de Montgrí (L’Empordà / Girona)

 

PRESENTACIÓ

Recopilatòri de rostres de diferents àmbits geogràfics del globus terraqui, entre d’altres d’Albania, l’Uzbekistan, Senegal, Mauritània, Marroc i de la República de Macedònia.

Tot i la distància que ens separa i les diferències culturals, religioses, ideològiques i socioeconòmiques dels habitants del planeta, la mirada és quelcom que tenim per igual tots els éssers humans. El rostre, sota el que s’amaga un munt de creences i de força sentimental, és una realitat innegociable de tothom on a vegades la mirada és capaç de reflectir i d’explicar molts aspectes d’un país, d’una religió, d’una tribu o d’unes costums.

L’exposició mostra la força d’aquestes mirades amb el denominador comú de l’expressió dels sentiments, amb independència del lloc d’origen, la posició social, el color de pell, la confessió religiosa o la manera d’entendre el món.

Sovint els rostres dels qui tenen la carcassa menys adornada amb luxes innecessaris són els que transmeten més felicitat.

___________________

 

L’autor Raúl Culé va exposar per primera vegada l’any 2014 a la llibreria Altaïr de Barcelona, amb una mostra de fotografies de la República de Macedònia. L’any 2015 va exposar fotografies del Marroc en el Mercat de Fotografia al carrer de Torroella de Montgrí. I l’estiu de 2016 va exposar en el Centre Cultural de Ca la Pruna de Pals un recull de fotografies de diferents països que ha viatjat els darrers anys.

QUAN: fins el 27 de maig de 2017
ON: Claustre de l’Hospital
ADREÇA: c/ Hospital, 2. 17257 Torroella de Montgrí (L’Empordà / Girona)
ENTRADA: lliure
HORARI: tots els dies de 10 a 19,30 h.
ORGANITZA: Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí
COL·LABOREN:
  • Sindicat de la Imatge UPIFC
  • Hospital-Asil de Pobres i Malalts
  • Consell Comarcal del Baix Empordà
  • Diputació de Girona
amb el SUPORT de: Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí