DOC.field 2017

Exposició de Mingo Venero (UPIFC) / Javier Corso, fins el 10·12·2017, a la Nau Bostik , a Barcelona.

PRESENTACIÓ

Centenars de milers de litres de gasolina viatgen cada dia de forma il·legal de Nigèria a Benín; milions de tones de cautxú de la selva amazònica van ser explotats amb l’auge de la goma al segle XIX; centenars de miners encaren cada dia un viatge al cor de la terra a la recerca de minerals i maragdes a Potosí i Boyacá. La manca de béns o recursos en uns casos, el desig per obtenir-los o l’ambició per explotar-los, continua produint  en l’actualitat  infinitat de desplaçaments de mercaderies i persones arreu del món, dins i fora dels països productors. I sempre hi ha conseqüències.

…………………………………….

 AUTORS

L’autor MINGO VENERO (Santander, Cantabria, 1977) és un fotògraf compromès amb els drets humans i la justícia social. El seu treball documental se centra en les desigualtats socials, les migracions i els drets de la infància, donant visibilitat i veu a les persones més desafavorides. Des de 2006 ha desenvolupat projectes i col·laboracions amb diferents ONG a Europa, Àfrica i Amèrica Llatina. Alguns dels seus treballs han estat premiats en certàmens nacionals i internacionals. També és reconegut per la seva fotografia de carrer i com a professor.

  • Mingo Venero es membre fundador de Calle35 i de Territorios Libres, afiliat al Sindicat de la Imatge UPIFC des del 21·02·2014 amb carnet PROFESSIONAL núm. 140269

 

L’autor JAVIER CORSO és fotògraf, fundador i director de l’agència de projectes documentals OAK stories. Des del 2011 exerceix com a documentalista a la recerca d’històries individuals que expliquin realitats globals, desconegudes i excepcionals. El seu treball té la voluntat d’indagar en la condició humana a través dels seus conflictes, herència i tradicions.

QUAN:fins el 10 de desembre de 2017
ON: Nau Bostik
ADREÇA:c/ Ferran Turné, 1-11. 08027 Barcelona
COM ARRIBAR:Metro: L5 / L1 (La Sagrera)
HORARI: Tots els dies de 10 a 20 h.
EN EL MARC de: 
+INFORMACIÓ:Nau Bostik

  • Tel. 932 807 177
ORGANITZA: