AFTM

Exposició de Didac Salau (UPIFC), fins el 31·01·2018, al Claustre de l’Hospital de Torroella de Montgrí (L’Empordà / Girona).

  • Inauguració: dissabte 20·01·218, a les 12 h.
PRESENTACIÓ

Urna

“It” (coses que passen) és un projecte de trobades objectuals on determinats estris, protagonistes de la seva pròpia història, juguen el paper d’antiherois. Màgicament, objectes quotidians ens parlen amb les seves noves significacions de conceptes com l’absurd, axí com de qüestions més terrenals i diàries com l’obsolescència, el reciclatge o la mateixa societat de consum.

Són aquells oblidats de cada casa que prenen la paraula per tal de que els mirem amb uns altres ulls. Reclamen ser redescoberts a partir d’una nova disposició en un espai aliè. Un terreny nou i desconegut que els permet redescobrir-se; sols o en relació amb altres elements que els complementen o redefineixen.

Ells, errants i perduts foren fabricats sense el seu permís; són com nosaltres. Ara, rebels i descontextualitzats, només cerquen un instant per expressar-se:

—¡Som aquí, d’una altra manera, escolta’ns mirant-nos!—Semblen exigir, críptics.

 

……………………………………….

 

L’autor DIDAC SALAU es un fotògraf català dedicat a la fotografia documental i d’autor. Com a freelance ha colaborat amb diferents mitjans de comunicació espanyols i mexicans. També fou fotògraf en plantilla durant uns anys del rotatiu andorrà Diari d’Andorra.

Actualment du a terme un projecte anomenat A Lupita su Postalita encaminat a la difusió i venda d’obra fotogràfica. L’exposició reflexa l’interés més recent d’aquest autor per treballar dins d’estudi i amb elements inanimats.

  • Didac Salau és afiliat del Sindicat de la Imatge UPIFC des del 28·09·1999, amb carnet de PREMSA núm. 9909201

Guerra

 

Avió

 

Escacs

“No funciona”

QUAN:fins el 31 de gener de 2018
ON: Claustre de l’Hospital
ADREÇA: c/ Hospital, 2. 17257 Torroella de Montgrí (L’Empordà / Girona)
ENTRADA: lliure
HORARI: tots els dies de 10 a 19,30 h.
ORGANITZA: Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí
COL·LABOREN:
  • Sindicat de la Imatge UPIFC
  • Hospital-Asil de Pobres i Malalts
  • Consell Comarcal del Baix Empordà
amb el SUPORT de:
  • Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí
  • INSPAI
  • Diputació de Girona