AFTM

Exposició d’Anna Batalla, fins el 31·01·19, al Claustre de l’Hospital de Torroella de Montgrí (L’Empordà / Girona)

  • Organitza: Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí (AFTM)
  • El Sindicat hi col·labora

PRESENTACIÓ

El privilegi de ser infants, d’estar en el principi de la nostra vida, permet que la nostra mirada al món sigui neta, i tenim aquella força que ens fa de motor per relacionar-nos amb l’impuls de vida d’una forma realment directa i especial.

Aquest és el moment important i vital de la Diamba. Als nou anys, encara som nens però els canvis s’acosten imparables. Interiorment, intuïm la nostra transformació imminent en púbers, però alhora encara vivim en el món sensible dels infants.

L’entorn salvatge i verge en el qual viu aquesta nena, conviu amb tot allò que la família necessita per fer possible i pràctica la seva vida.

La seva filosofia de vida és la humilitat. Cal tenir el necessari però prescindir d’allò que no ho és.

La Diamba i els seus, han establert una relació de respecte i amor al planeta que es manifesta en cada un dels seus actes, tot allò que existeix de forma natural és sagrat i com a tal ha de tractar-se.

Maria de Santfores

…………………………………………….

 L’autora ANNA BATALLA (Igualada, 1979) va cursar la seva formació fotogràfica a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC), especialitzant-se en fotografia documental.

Va participar en l’exposició col·lectiva “6 vides” (VISA Off) premiada amb la menció especial del jurat “VISA por l’image”, al Photogenic Festival a l’apartat “the very best of”, a Foto Colectania (El Projector), a la Galeria Tagomago (Sense límits) i a la Mostra de Creadors de Barcelona.

La seva inquietud social es centra a captar l’ànima de les persones en la seva íntima transició vivencial.

+informació

QUAN:fins el 31 de gener de 2019
ON: Claustre de l’Hospital
ADREÇA: c/ Hospital, 2. 17257 Torroella de Montgrí (L’Empordà / Girona)
ENTRADA: lliure
HORARI: tots els dies de 10 a 19,30 h.
ORGANITZA: 
COL·LABOREN:
amb el SUPORT de:

L’A Redacció / 12·01·2019